Menü Bezárás

AKTUÁLIS

TISZTELT HORGÁSZTÁRSAK!

A 2023 évi befizetéseket, igazoló matricák átvételét, behajtási engedélyeket és egyéb ügyeket Fábián Katalinnál január 28-tól június 12-ig lehet intézni.

Ügyintézés helye: Egyesületünk diási tanyaépületének irodája   ( 8315.Gyenesdiás, Strand utca 2.)

Ügyintézés ideje minden héten:

pénteken: 16°°-18°°-ig

vasárnap:  09°°-11°°-ig

Az elnökség kérése, hogy a tagdíj és tanyafejlesztési díjak befizetését banki befizetéssel, vagy átutalással teljesítsék a tagok!

Számlaszám: 11749039-20061533

Közleményben kérjük, tüntessék fel: – befizető nevét

– tagdíj+tanyafejlesztési díj

Kedvezményes tagdíjra azok jogosult, akik 2023.03.31.-ig teljesítik befizetési kötelezettségüket!

Kérjük a tagokat, hogy a csónakok vízre tétele előtt mindenki rendezze a befizetési kötelezettségét, ragassza fel az igazoló matricát, vízre tételről egyeztessen a tanyagondnokkal! Minden csónakon a névtábla elhelyezése kötelező. Kérésünk, hogy az  lehetőség szerint a parttól leolvasható helyen legyen elhelyezve, valamint  telefonszám is legyen vészhelyzet, kármegelőzés esetére.

Kérjük csónakot, vízi eszközöket tanyagondnokokkal való egyeztetés nélkül a tanyákról senki ne vigyen el és ne helyezzen el.

A csónakhelyet bérbeadóktól kérjük, hogy a kikötőrendet, egyesületi szabályokat ismertessék meg, bérlőjükkel. Különösen fontos itt is, hogy a csónakon név és elérhetőség legyen, valamint mielőtt használatba veszik a kiadott helyet a bérlőknek bejelentkezési, regisztrációs kötelezettségük van a tanyagondnoknál. Legjobb, ha a tagunkkal együtt jönnek a tanyagondnokhoz3